Οριστικά στις 22 Απριλίου οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας. Στη Γ.Σ. έδωσαν το παρών 109 μέλη που όμως λόγω της μεγάλης της χρονικής διάρκειας αρκετά αποχώρησαν πριν την ολοκλήρωσή της, με αποτέλεσμα στις τελευταίες ψηφοφορίες να βρίσκονται στην αίθουσα λιγότερα από τα μισά.

Οι οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων που κατατέθηκαν από τους υπεύθυνους των τμημάτων εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη ενώ το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη. Εκκρεμούν μόνο οι δύο οικονομικοί απολογισμοί των δύο τελευταίων ποδοσφαιρικών σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν τον Ιούνιο. Για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο υπήρξε ενημέρωση τόσο από τον κ. Φάτση όσο και από τον υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης του τμήματος, κ. Μιχάλη.

Με ψήφους 25 έναντι 16 αποφασίστηκε να υπάρξει διαγραφή μελών που δεν θα τακτοποιηθούν οικονομικά πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα μέχρι τη Μ. Τετάρτη. Η ημερομηνία εκλογών ορίστηκε για τις 22 Απριλίου. Εφορευτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Απ. Χαλκιάς, Απ. Βατσαρέας και Γ. Μπακογιάννης με αναπληρωματικό μέλος τον Γ. Συκιώτη.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο όλων των τοποθετήσεων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις