Απαγορεύεται το παραμικρό στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό Β.

Την απάντησή τους μέσα στο γήπεδο οφείλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας το παιχνίδι και παραμένοντας στη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League, έστω κι αν είναι πλέον το αουτσάιντερ, τη στιγμή που ο Απόλλων Λάρισας έχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας, ωστόσο, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να αλλάξουν πρόσωπο, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν την προσπάθειά τους μέχρι τέλους, μήπως και προλάβουν το τρένο της ανόδου. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το βολιώτικο συγκρότημα να μην υποστεί την παραμικρή βαθμολογική απώλεια και να ελπίζει σε στραβοπατήματα του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει να χάσει από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, αν και στα τελευταία δέκα ματς, έχει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, χάνοντας απρόσμενα βαθμούς από την Αμβρακία Κωστακιών και τον Πιερικό.
Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή το ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη, το οποίο δίκαια χαρακτηρίζεται παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα όμως για τους «ερυθρόλευκους». Γιατί, αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει, ουσιαστικά θα απολέσει όσες ελπίδες του έχουν απομείνει για τη διεκδίκηση της ανόδου. Θα πρέπει, επιτέλους, σ’ ένα ντέρμπι οι παίκτες του Ολυμπιακού να βγάλουν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, να αγωνιστούν με πάθος σ’ έναν… τελικό και να τιμήσουν επάξια την φανέλα που φορούν.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με απογευματινές προπονήσεις στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Χρήστος Χολέβας που ταλαιπωρείται από τραυματισμό δεν φαίνεται να προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με την ενδεκάδα να έχει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο τελευταίο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις