«Ο Απόλλων Λάρισας θα έχει το άγχος»

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο ποδοσφαιριστής των Μαύρων Αετών, Γιώργος Κεχαγιάς. Ο έμπειρος μέσος σημείωσε πως το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ένα ακόμη δυνατό και δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το κίνητρο για όλα τα παιδιά είναι μεγάλο και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας. Έχουμε αποβάλει σε μεγάλο βαθμό το άγχος και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Για το τι θα πρέπει να προσέξουν: «Ο Απόλλων είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα και δεμένη και δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση. Διαθέτει αξιόλογο υλικό με παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό αλλά θέλω να πιστεύω πως το άγχος θα είναι με την πλευρά τους καθώς αν πάρουμε εμείς ένα θετικό αποτέλεσμα η κορυφή θα πάρει «φωτιά».
Από την πλευρά μας πρέπει για ακόμη ένα ματς να αγωνιστούμε δυνατά και με συγκέντρωση, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και με την συμπαράσταση των Τρικαλινών φιλάθλων που τους καλούμε στο γήπεδο θα πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις