Έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κερδίσουν την Κυριακή την Α.Ε. Καραϊσκάκης και να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν την σπουδαιότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης, καθώς μόνο με νίκη ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει. Με διαφορετικό αποτέλεσμα η χρονιά τελειώνει πρόωρα, τη στιγμή που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, οι «ερυθρόλευκοι» να προλάβουν το τρένο της ανόδου. Κι αυτό, καθώς θα απομένουν έξι παιχνίδια και η διαφορά από την κορυφή δεν θα μπορεί εύκολα να καλυφθεί. Γι’ αυτό το ματς με τον Καραϊσκάκη θεωρείται «τελικός» για το βολιώτικο συγκρότημα, όπως φυσικά και για την ομάδα της Άρτας, η οποία έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και ελπίζει και αυτή στην άνοδο.
διακοπή του πρωταθλήματος μάλλον ωφέλησε την ομάδα, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να δουλέψουν με το νέο τους προπονητή και να αφομοιώσουν τα όσα ζητεί από τους παίκτες ο Σάκης Παπαβασιλείου.
Ο Χρήστος Χολέβας όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη, καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι τον ταλαιπωρεί ακόμη. Αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με τον Μπόγιαν Ντόικιτς να ετοιμάζεται να πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας.
Σήμερα Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 4 το απόγευμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να ανοίγει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, δοκιμάζοντας το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις