Στον τελικό Θεσσαλίας με Τιτάνες Παλαμά οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της συμμετοχής των κορασίδων του συλλόγου στον σημερινό τελικό της ΕΣΚΑΘ με τους Τιτάνες Παλαμά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Θεσσαλία. Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται πως η ομάδα των Νεανίδων θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 8 Απριλίου έως τις 11/4. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο της Μαγνησίας , οι κορασίδες της ομάδας μας θα αγωνιστούν στον τελικό Θεσσαλίας, το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 15.00 στα Φάρσαλα, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Θεσσαλίας των Τιτάνων Παλαμά .
Οι προπονήτριες μας, Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στη δωδεκάδα θα έχουν τις παρακάτω αθλήτριες: Αρτεμισίου Ιωάννα, Στάμου Μαρία, Σιμιτζή Κατερίνα, Λιόλιου Δέσποινα, Κανελλοπούλου Πετρίνα, Τζανετοπούλου Ειρήνη, Παρασχάκη Κασσιανή, Νάνου Κυριακή, Θέου Ειρήνη, Σπανού Σοφία, Γκρίνια Θαλασσινή και Γκέτσιου Δήμητρα.
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, γνωρίζοντας την ποιότητα των αθλητριών του Παλαμά που αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Η αναχώρηση της αποστολής, αρχηγός της οποίας θα είναι ο έφορος των τμημάτων υποδομής
κ. Ευθύμης Χούτας, θα γίνει στις 12.30 από το ΕΑΚ Βόλου και την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας, καθώς και γονείς των παιδιών.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια και στις προπονήτριες μας. Για μας είναι ήδη πρωταθλήτριες.
Παράλληλα το τμήμα Νεανίδων προετοιμάζεται για την προκριματική φάση που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 8 έως και τις 11 Απριλίου, διεκδικώντας μια θέση στη τελική φάση. Αντιπάλους στην προσπάθεια αυτή θα έχει τον Πανεδεσσαϊκό, τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, τους Σίθωνες Χαλκιδικής και τον νικητή του κυριακάτικου αγώνα, μεταξύ Ασπίδας Ξανθής και Πάνθηρων Κομοτηνής. Σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου, στα γραφεία της ΕΟΚ Βορείου Ελλάδας, στις 13.30, γίνεται η κλήρωση των αγώνων, ενώ θα ανακοινωθεί και το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις