Παντζιαράς: «Όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία»

Την επιθυμία να φτάσει ο Τηλυκράτης Λευκάδας όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία εξέφρασε στην καθιερωμένη media day της ομάδας του προπονητής της, Ανδρέας Παντζιαράς. Δεν παρέλειψε επίσης να δώσει τα συγχαρητήριά του στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο κύπελλο Ελλαδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παντζιαρά:

«Να ξεκινήσω από κάτι μη ποδοσφαιρικό. Εκ μέρους του τμήματος του ποδοσφαίρου, προπονητών, ποδοσφαιριστών, φροντιστών και του ιατρικού τιμ, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας, της γυναικείας ομάδας στο μπάσκετ, για την άκρως τιμητική τρίτη θέση που κατέλαβαν στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος. Η διοίκηση ούτως η άλλος έχει στείλει τα συγχαρητήριά της και εμείς από την πλευρά μας και να έχουν ανάλογη συνέχεια.

Όσον αφορά το κομμάτι το δικό μας, ερχόμαστε από μια αγωνιστική απραξία μιας εβδομάδας. Δουλέψαμε αρκετά καλά θα έλεγα. Είχαμε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στο οποίο κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο αν και ήμασταν με παίκτη λιγότερο και θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Μια ομάδα που στα τελευταία έξι-επτά παιχνίδια δείχνει ένα πολύ σοβαρό και αγωνιστικό πρόσωπο. Μια ομάδα η οποία παλεύει για να διατηρηθεί για άλλη μια χρονιά στη Γ’ Εθνική. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια, να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις