Ίωνας-Σοφάδες με φόντο τον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΕΑΚ στη Λάρισα το 4ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, με τη συμμετοχή του Ίωνα από τον Βόλο. Οι άλλες τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι ο Γ.Σ. Σοφάδες, ο Σπάρτακος Λάρισας και ο Εθνικός Λάρισας.

Ο Ίωνας στον σημερινό πρώτο (χρονικά) ημιτελικό θα αντιμετωπίσει στις 17.30 τον Γ.Σ. Σοφάδες. Το βολιώτικο συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με Άγη Τζούμα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Ο προπονητής του Ίωνα θα έχει στη διάθεσή του τους εξής καλαθοσφαιριστές: Στεφόπουλο, Κ. Φωτιάδη, Χαντζή, Τσαρούχα, Φ. Φωτιάδη, Γιολβάνη, Φαρμάκη, Γεωργόπουλο, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου και Γιαννούκο.
Ο Ίωνας σήμερα θα βραβεύσει δύο αθλητές του και συγκεκριμένα τους Άλκη Κυρτσόγλου και Μάκη Τσαρούχα, για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καλογερόπουλος, Γερακίνης, Ξέρας.
Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λάρισα με λεωφορείο, από το δημαρχείο του Βόλου, στις 15.30. Την αποστολή θα συνοδεύσει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ενώ στο πλευρά της ομάδας θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19.30 Σπάρτακος Λάρισας και Εθνικός Λάρισας (διαιτητές Τσουμαχίδης, Φακίτσας, Παζώλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις