Νέα σήματα για τον Πρωτεσίλαο

Τα ανανεωμένο σήμα του Πρωτεσιλάου δόθηκε από χτες στη δημοσιότητα, το οποίο βρίσκουμε σε δυο εκδοχές. Αρχικά το σήμα της ομάδας του Πτελεού παραμένει σε κυκλική μορφή, με χρώματα σε αποχρώσεις του μπλε (σκούρο και σιέλ). Στο εσωτερικό περίγραμμα αποτυπώνεται με λευκά γράμματα το «ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ΠΤΕΛΕΟΥ 1961»…

Στο εσωτερικό και στην πρώτη από τις δυο εκδοχές έχουμε την παράσταση του γνωστού ήρωα της μυθολογίας Πρωτεσίλαου, που έλαβε μέρος στην εκστρατεία της Τροίας, ήταν ο πρώτος που κατέβηκε από τα πλοία και υπήρξε ο πρώτος που σκοτώθηκε στον Τρωικό Πόλεμο από την πλευρά των πολιορκητών, όπως προέβλεπε ο σχετικός χρησμός, τον οποίο γνώριζε ο Πρωτεσίλαος και παρόλα αυτά επέλεξε να κάνει το πρώτο βήμα.

Στη δεύτερη εκδοχή του σήματος δίνεται έμφαση στα δυο «Π», τα οποία αποτελούν τα αρχικά του ονόματος του Συλλόγου Πρωτεσίλαος Πτελεού.
Ταυτόχρονα το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Τέντη Λάζαρο που επιμελήθηκε τα νέα σήματα, ενώ ενημερώνει ότι θα είναι διαθέσιμα πλέον και τα νέα κασκόλ της ομάδας με τιμή 10 €,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κο ΤΕΝΤΗ ΛΑΖΑΡΟ για την υπέροχη δουλειά που έκανε και την βοήθεια που προσέφερε στην ανανέωση των σημάτων της ομάδας μας!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις