«Κομβική» νίκη για Μαγνησιακό…

Σημαντική νίκη σε κομβικό σημείο του πρωταθλήματος για την ομάδα του Μαγνησιακού που επικράτησε στην έδρα του επί της Δήμητρας με 1-0. Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Μαγνησιακός, διατήρησε τη διαφορά από τους αντιπάλους του, βγάζοντας ταυτόχρονα από το πρόγραμμα μια αναμέτρηση απέναντι σ΄ ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο…

Στις αρχές του αγώνα το γκολ που έκρινε το νικητή, πολλές ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι για μεγαλύτερο σκορ. Δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, από μια σε κάθε ημίχρονο. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε για τους παίκτες του Βασ. Πανόπουλου, που βρισκόταν στην κερκίδα λόγω τιμωρίας, πλαισιωμένος από πολύ κόσμο και νεαρούς φιλάθλους της ομάδας.
Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε μόλις στο 4΄ με ωραία ατομική ενέργεια του Μπάλα, γύρισμα του Βασιλείου και πλασέ του Οικονόμου.
Πολλές κλασικές ευκαιρίες στο β’ μέρος για τους γηπεδούχους που άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Στο 25′ κι 60′ με τον Κακλιά οι καλύτερες στιγμές στην αναμέτρηση για τη Δήμητρα.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλας, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος (64′ Λέτο), Βασιλείου (75′ Τσιγαρίδας), Μάιπας.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Αυγουλάς, Τσέργας, Μπαράκου, Κόκκαλης (58′ Κουτσούμπας), Αράπης (75′ Βασίλι), Βούλγαρης (75′ Γαλατσίδας), Τιμπλαλέξης, Γκαρνίδης, Κακλιάς, Δάρρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις