Λ. Μπακάλης: Καλό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος μέχρι τέλους

Απαλλαγμένος από το άγχος θα αγωνιστεί σήμερα (2/4, 14.15) ο Ρήγας στο Βελεστίνο στο παιχνίδι με την Ιστιαία, καθώς βρίσκεται στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη και γι’ αυτό στα επόμενα ματς θα επιδιώξει να συνδυάσει θέαμα και ουσία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Ρήγα, Λάκη Μπακλαή, στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Νομίζω πως από εδώ και πέρα θα παίζουμε χωρίς άγχος και πίεση, διότι έχουμε μία αρκετά καλή βαθμολογική συγκομιδή -που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη- αποκτώντας παράλληλα διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Γι’ αυτό και δεν θα έχουμε δικαιολογία στα ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος αν δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.
Οφείλουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να μην ξαναπαρουσιάσουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, κάτι που κάναμε σε αρκετά παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν».
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Ιστιαία, ο κ. Μπακάλης αναγνώρισε ότι παρουσιάζει δυσκολίες και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα: «Ο αγώνας χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή μας. Η Ιστιαία είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί του Εθνικού Φιλιππιάδας εκτός έδρας και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που την «σήκωσαν» βαθμολογικά. Αν, λοιπόν, θέλουμε να κερδίσουμε οφείλουμε να έχουμε σταθερά καλό ρυθμό στο ματς και φυσικά την απαραίτητη υπομονή στο παιχνίδι μας. Και επειδή πρόκειται για αγώνα Γ’ Εθνικής, πρέπει επίσης να μην αμελήσουμε τη δύναμη και το πάθος. Αυτά τα στοιχεία δεν γίνεται να τα αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα διότι πολλές φορές κρίνουν παιχνίδια στην κατηγορία».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις