“Καίγεται” για τη νίκη ο Ολυμπιακός Β. με Καραϊσκάκη (pregame)

Ολυμπιακός Βόλου και Α.Ε. Καραϊσκάκης αναμετρώνται σήμερα Κυριακή 2/4 στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλουν για την άνοδο στη Football League. Οι σημερινοί αντίπαλοι ισοβαθμούν στη 2η θέση με 51 βαθμούς, με τον Απόλλωνα Λάρισας να προηγείται στην κατάταξη με 54.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το παραμικρό στραβοπάτημα θα είναι καταστροφικό, με την ομάδα να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Απόλλωνα Λάρισας εντός και Μαύρους Αετούς εκτός έδρας. στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, θα είναι καταστροφικό.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι φέτος στο Πανθεσσαλικό. Κι αυτό, καθώς στα παιχνίδια με Διαγόρα Σεβαστής, Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κέρδισαν (μία ήττα και δύο ισοπαλίες).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να διαχειριστούν ανάλογα το παιχνίδι, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο, με τον Καραϊσκάκη να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του ομίλου, έχοντας δεχθεί μόλις οκτώ γκολ σε 23 παιχνίδια. Συν τοις άλλοις, βρίσκει τρόπο και σκοράρει με ευκολία κι αυτό θα πρέπει να το προσέξει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός.
Ο Σάκης Παπαβασιλείου γνωρίζει αρκετούς παίκτες του Καραϊσκάκη, με τους οποίους είχε συνεργαστεί την περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν για ένα διάστημα δούλεψε, ως προπονητής, στην ομάδα της Άρτας.
Η τεχνική ηγεσία δούλεψε όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις στατικές φάσεις, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Παράλληλα, ο Σάκης Παπαβασιλείου έριξε το βάρος και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να πιστέψουν στις εαυτούς τους και στις ικανότητες τους.
Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Χρήστου Χολέβα που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί, με την ομάδα να δηλώνει πανέτοιμη για το σημερινό ντέρμπι. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι οι Κατσούλης, Ζώνας, Ντόικιτς, Ιωαννίδης, Στουρνάρας, Σταύρου, Οικονόμου, Μασάντο, Δωματάς, Μουκάμ, Σουάνης, Φλίγκος, Πότσι, Παλιούρας, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Κέρι, Αναστασίου, Κόκας Δ., Κόκας Α. και Μπουργάνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια
Οι τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη είναι οι εξής:
-Γενική είσοδος: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.
Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις