Ανακοίνωση Σκιάθου για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με Σαρακηνό

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της μη διεξαγωγής του σημερινού αγώνα Σκιάθου-Σαρακηνού, λόγω της κλοπής των δελτίων της φιλοξενούμενης ομάδας, μετά από διάρρηξη που έγινε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Σαρακηνού (αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ), εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου. Μεταξύ άλλων αναφέρεται…

ότι για το γεγονός της μη παρουσίας της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΕΠΣΘ ή των φιλοξενουμένων κι ως εκ τούτου η γηπεδούχος ομάδα και το διαιτητικό τρίο θα παραταχθούν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.
Ταυτόχρονα κα με δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, απευθύνεται κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ που δίνει κρίσιμο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Με λύπη πληροφορούμαστε ότι η ομάδα του Σαρακηνού δεν θα ταξιδέψει τελικά στο νησί μας για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος. Καθώς όμως δεν υπάρχει ούτε επίσημη ενημέρωση από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ούτε από την πλευρά της ΕΠΣΘ, η ομάδα μας θα παραταχθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την διαιτητική τριάδα που βρίσκεται από εχθές στη Σκιάθο και ο διαιτητής Βλάχος θα πράξει όπως ορίζει ο κανονισμός, δηλαδή την μη διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου σωματείου.
Για τον λόγο αυτό ο Α.Ο Σκιάθου καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκιάθου όπου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ Σκιάθου δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν για την αποφυγή του υποβιβασμού με αντίπαλο τον Αιολικό Βόλου ενώ μετά την συμπλήρωση του φύλλου αγώνος από τον διαιτητή Βλάχο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο Σκιάθου θα παρευρεθεί σύσσωμο στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.
Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Ο Σκιάθου εύχονται καλή επιτυχία στη ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ Σκιάθου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις