Για τη ΝΙΚΗ στην Άρτα με Αμβρακία (pregame)

Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που θα την επαναφέρουν στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών. Οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε βαθμούς την καλή αγωνιστική τους εικόνα με Τηλυκράτη και Πύδνα και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στην Άρτα ώστε να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη φετινή χρονιά.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Βέργο ο οποίος θα επανέλθει στις 23 Απριλίου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Χατζόγλου και Βουρδάκης λόγω τραυματισμών.

Οι «18» που βρίσκονται από χθες (01/04) στην Άρτα είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Πετράκος, Κορέτα, Σκοπελίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Ματθαίου, Τσιανάκας και Νικλητσιώτης.

Διαιτητές

Ο Γεώργιος Ρούσσος-Μπεκερτζής από την ΕΠΣ Πρέβεζας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με την Αμβρακία Κωστακιών. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Κωνσταντίνου και Άγγελος Τσόγκας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κούγκουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων. Ο εν λόγω διαιτητής «σφυρίζει» για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς είχε διευθύνει και την αναμέτρηση του Αστέρα Πετριτή με τον Καραϊσκάκη 1-2. Δεν έχει διευθύνει ποτέ στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης. Παιχνίδια των «κυανολεύκων» έχει «σφυρίξει» στην Β’ Εθνική ο αδερφός του, Νίκος.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου:

g-ethniki19martiou

Κυριακή 2 Απριλίου, 16:00, 24η αγωνιστική:
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Απόλλων Λάρισας
Θεσπρωτός – Αστέρας Πετριτή
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης
Ρήγας Φεραίος – Ένωση Ιστιαίας (14:15)
Πιερικός – Διαγόρας Σεβαστής
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τηλυκράτης Λευκάδας
Αμβρακία Κωστακιών – Νίκη Βόλου
Εθνικός Φιλιππιάδας – Πύδνα Κίτρους

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις