Ισοπαλία με… πολύ πάθος, για Ηρακλή κι Αία

Πολύ πάθος κι αμείωτο ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό είχε η αναμέτρηση Ηρακλή- Αία Σούρπης, που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Στο α΄ ημίχρονο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο β’ μέρος ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Πολύ σημαντικός βαθμός για τον Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία…

Για να εξασφαλίσουν κα μαθηματικά την παραμονή πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με πολλές προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, τη μπάλα να είναι πάνω- κάτω, αλλά οι φάσεις που έγιναν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές. Σ΄ αυτό για ακόμα μια φορά συντέλεσε ο πολύ κακός- επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος που δεν αφήνει περιθώρια για καλό ποδόσφαιρο, καθώς είναι δύσκολο ακόμη και να περπατήσει κάποιος, εξαιτίας των πολλών «παγίδων» που κρύβει το τερέν.
Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Μπιρτσάι, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από μακρινό σουτ κι ασταθή απόκρουση του Κεφαλά.
Το 1-1 έγινε στο 65′ με παρόμοιο τρόπο, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, υπήρξε ασταθή απόκρουση του Χριστέλου, που έφερε τη μπάλα στον Λιάκο, ο ποίος με δυνατό πλασέ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει την ισοφάριση.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Λιόλιος, Κατσαμπέκης (80′ Βλιώρας), Τζιόλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Κυπτίου, Τρελόπουλος, Λιάκος, Ασλάνογλου, Μακρή.
ΑΙΑΣ: Χριστέλος, Παπανικοολόπουλος, Κραβαρίτης (46 Αθ. Κ. Κωστούλας), Καλοδήμος, Γρούνας, Δημητρίου, Μπιρτσάι, Χειλάς, Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστουλας, Γαρυφάλλου.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις