Στοίχημα: Goal/Goal στη Γένοβα, στην ΑΕΚ το ντέρμπι

Κυριακή σήμερα και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε ολόκληρη την υφήλιο. Εντός των συνόρων ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, το οποίο θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά. Οι υπόλοιπες τρεις ποδοσφαιρικές μας επιλογές έρχονται από το Καμπιονάτο, την Α’ Γαλλίας και το Μεξικό. Δε λείπει και η μπασκετική πρόταση από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Vistabet.

Αμφίσκορο στο “Λουίτζι Φεράρις”

Ξεκινάμε με το Καμπιονάτο, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Τζένοα με την Αταλάντα, σε απόδοση 1.91. Από το ζευγάρι ηττών από Σαμπντόρια (0-1, τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν την ίδια έδρα) και Μίλαν (1-0) έρχεται η Τζένοα, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 16η θέση του πίνακα. Βέβαια, το +14 από τη ζώνη του υποβιβασμού της επιτρέπει να “κοιμάται ήσυχη”. Καλείται σήμερα να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της μετά από έξι… ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-2-4). Η Αταλάντα, από την πλευρά της, είχε εύκολο έργο κόντρα στην Πεσκάρα πριν τη διακοπή (3-0), μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (6-2-1) κι έχει σκοράρει στα 10/11 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Μας αρέσει το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Γένοβας.

Δυνατή η Ένωση στο ΟΑΚΑ

Ερχόμαστε εντός των συνόρων για το αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.35. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να έρχεται από τις σημαντικές νίκες επί των ΠΑΟΚ (3-0) και Ατρομήτου (0-1) και να παραμένει αήττητη στα 13 ματς (για όλες τις διοργανώσεις) με τον Χιμένεθ στον πάγκο (9-4-0). Σημειώστε ότι κράτησε και ανέπαφη εστία στα 11/13 ματς. Εξαιρετικές οι εντός έδρας επιδόσεις της σε επίπεδο Σουπερλίγκ, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα 23 τελευταία παιχνίδια της (17-6-0). Εξαιρετική η ψυχολογία και στις τάξεις των “πρασίνων” μετά το νικηφόρο 1-0 στο “ντέρμπι αιωνίων” με τον Ολυμπιακό, που συνοδεύθηκε και από πολύ καλή εμφάνιση. Το “τριφύλλι” μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες 12 αγωνιστικές, αλλά και μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά εξόδους για τη Σουπερλίγκ (1-4-2). Ο συνδυασμός των παραπάνω δεδομένων μας οδηγεί στον Άσσο.

Μπαίνουν γκολ στη Νίκαια

Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Νις με την Μπορντό, σε απόδοση 2.05. Με ισοπαλίες έχουν συνδυαστεί τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος των γηπεδούχων (2-2 με Καέν εντός, 1-1 με Ναντ εκτός), στο 4-3-0 το αήττητο σερί στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η Μπορντό έχει κερδίσει στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, παρουσιάζει άνοδο στην απόδοσή της κι έρχεται από το εμφατικό 5-1 επί της Μονπελιέ πριν τη διακοπή. Το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 6/9 τελευταία εντός έδρας ματς της Νις και στα 6/7 τελευταία ματς των “γιρονδίνων” και πιστεύουμε ότι το σημερινό ματς θα χαρακτηριστεί και αυτό από υψηλό σκορ.

Over και στο Μεξικό

Οι σημερινές ποδοσφαιρικές μας επιλογές ολοκληρώνονται με το Over 2.5 στη αναμέτρηση της Τολούκα με τη Νεκάξα, σε απόδοση 2.00. “Μέταλλο” νικητή έδειξε η Τολούκα στο διπλό με 2-3 της περασμένης αγωνιστικής επί της Λεόν, όπου αγωνίστηκε χωρίς τρεις τιμωρημένους παίκτες της. Με αμφίσκορο και Over 2.5 έχουν συνδυαστεί τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Η Νεκάξα, από την πλευρά της, προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Τζαγκουάρες, μετρά μόνο ισοπαλίες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ τα παιχνίδια της χαρακτηρίζονται επίσης από πολλά γκολ εκατέρωθεν. Θεωρούμε πιθανότατο το Over 2.5.

Παραγωγικότητα… στο Μιλάνο

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η επιλογή μας είναι το Over 159.5 πόντοι στην ιταλική αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Τρέντο (απόδοση 1.91). Άνετη στην κορυφή του πίνακα η Αρμάνι με ρεκόρ 20-4, αν και προέρχεται από το ατυχές 85-74 από την Πιστόια. Νίκη γοήτρου ήταν η μεσοβδόμαδη επί της Ζαλγκίρις (84-84) για τη Euroleague, αφού έχει χαθεί κάθε πιθανότητα συμμετοχής στα πλέι οφ. Από το δίποντο επί της Πέζαρο με 97-91 προέρχεται η Τρέντο, ισοβαθμεί με την Ορλαντίνα στην 4η θέση του πίνακα με ρεκόρ 14-10. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχουν συνδυάσει με νίκες τα 8/9 τελευταία παιχνίδια τους. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν κουρασμένοι στο σημερινό ματς, με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στην Αρμάνι να παίξει ελεύθερο μπάσκετ και να… διεμβολίσει την άμυνά τους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις