Ξηροφώτος: «Με εξωτερική… παρέμβαση δεν γυρίσαμε το παιχνίδι»

Στην άδικη αποβολή του Τόλη Γαρυφαλλόπουλου στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Άρτα κόντρα στην Αμβρακία Κωστακιών. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως μετά την μείωση του σκορ στο 46’ με τον Κορέτα, ήταν θέμα χρόνου η ομάδα του να γυρίσει το παιχνίδι, όμως ήρθε η εξωτερική παρέμβαση, όπως τη χαρακτήρισε, με αποτέλεσμα να παραμείνει το εις βάρος τους σκορ μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι όμως αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά στο 2ο ημίχρονο παρά το γεγονός πως χρειάστηκε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή στο 30’ (Γαρυφαλλόπουλος στη θέση του τραυματία Μέτσε). Επίσης κι άλλοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν με πρόβλημα. Στο 46’ μειώσαμε, χάσαμε δύο – τρεις ευκαιρίες, το μομέντουμ έδειχνε πως θα γυρίζαμε και μάλιστα εύκολα το παιχνίδι, ήρθε μία απόφαση την οποία μπορεί να δικαιολογήσει μόνο ο διαιτητής. Μόνο ο διαιτητής ξέρει τι έδωσε (αναφερόμενος στην κόκκινη κάρτα στον Γαρυφαλλόπουλο). Έφτυσε αντίπαλο είπε που μπορεί να μην τον πέτυχε και να πήγε δίπλα, όμως είχε στόχο τον αντίπαλο. Κάτι μπερδεμένα πράγματα. Ο παίκτης δεν κατάλαβε καν γιατί αποβλήθηκε.

Το ότι η ομάδα βγήκε από τον στόχο της δεν σημαίνει ότι δεν χτυπάει όλα τα παιχνίδια κάτι που το έδειξε. Με 10 παίκτες και 9, την τελευταία ευκαιρία την κάναμε εμείς. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας κι αυτό που ήταν να δώσουμε το δώσαμε. Ένα ματς που ήταν 2-0, το κάναμε 2-1 και πήγαινε για 2-2. Από ‘κει και πέρα υπήρξε εξωτερική επέμβαση… Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε πολλά παράπονα από την φιλοξενία. Κόσμος έκανε βόλτες μέσα στο γήπεδο… Είχε καμία δουλειά ο πρόεδρος της Αμβρακίας να είναι μέσα στο γήπεδο; Εκτός κι αν έχει αλλάξει ο κανονισμός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις