Ν. Θεοδοσιάδης: Τακτικά ήμασταν τέλειοι

Ο προπονητής της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Νίκος Θεοδοσιάδης πανευτυχής για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους και τόνισε πως η ομάδα του ταπεινά θα παλέψει για τον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Καραϊσκάκη:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που κάνει προσπάθεια να ανέβει κατηγορία. Ήταν μια σημαντική μέρα για τον Καραϊσκάκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια νίκη στα παιδιά γι’ αυτή την εμφατική νίκη που πέτυχαν, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι για το παιχνίδι, αν εξαιρέσω μια φάση στο πρώτο ημίχρονο όπου αδρανήσαμε και κινδυνέψαμε. Από εκεί και πέρα τακτικά ήμασταν τέλειοι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που το σκορ ήταν υπέρ μας, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα ρισκάρει και θα βρεθούν οι χώροι έτσι ώστε να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι.
Είχαμε δύο φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Το παιχνίδι πήγε στο 0-1, χάρις στο γκολ που πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος πήγε με μεγάλες μπαλιές στην περιοχή μας, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλά και δεν δώσαμε την ευκαιρία να μας απειλήσει.
Η νίκη μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το στόχο. Δεν είναι στο χέρι μας. Αυτή τη στιγμή ο Απόλλων Λάρισας έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα συνεχίσουμε ταπεινά και σεμνά, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί εδώ και τρεις μήνες κερδίζουν μόνο. Τα συγχαρητήρια ανήκουν αποκλειστικά σ’ αυτούς. Αυτή η ομάδα έχει παρόν, αλλά και πολύ μέλλον.
Βλέπουμε, πλέον το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις