Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για Παγασητικό

Πολύ σημαντική νίκη για τον Παγασητικό, που επικράτησε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής επί του Άρη Μελ. με 2-1. Για την ομάδα των Αλυκών αυτό το αποτέλεσμα, ισοδυναμεί με μαθηματική παραμονή στην κατηγορία. Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, το πρώτο οι φιλοξενούμενοι, το δεύτερο οι γηπεδούχοι. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ μέρος…

Να σημειώσουμε ότι ο Παγασητικός είχε να κάνει εκτός έδρας νίκη από την 11η αγωνιστική στα Κανάλια, ενώ ο Άρης είχε υποστεί την προηγούμενη εντός έδρας ήττα από τον ΓΣ αλμυρού τη 17η αγωνιστική.
Το σκορ άνοιξε στο 65′ μετά από φάουλ του Γκατζούνα, όταν με κεφαλιά ο Τσούτσας έκανε το 0-1.
Στο 87′ μετά από σέντρα του Μπραχόλι, ο Ρηγίνος με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (88′) ο Σιαμέτης πήρε τη μπάλα από πλάγια αριστερά και μέσα από την περιοχή σούταρε στην απέναντι γωνία, μειώνοντας σε 1-2, που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
ΑΡΗΣ: Ζήγρας, Κάρρος, Γκοτσόπουλος (85′ Σιαμέτης), Γκίνης (75′ Θεοδώρου) , Τσιαντής, Νούσιας, Θεοδωσιάδης, Μερμίγγης (60 Ίμπρα), Πετρόπουλος, Τσίρος
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Ξηρομερίτης, Ρούσσας (68′ Λάιος), Μαγιόγλου, Γκατζούνας, Τσούτσας, Μπραχόλι, Τσορμπαντζής, Μπούρντα (77′ Ρηγίνος), Περιβολιώτης, Σίμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις