Κατώτερος του αναμενόμενου ο Ρήγας, έχασε 1-3 από την Ιστιαία

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Ιστιαία για τον Ρήγα Φεραίο, με τους «κυανόλευκους» να γνωρίζουν την τέταρτη ήττα φέτος στο Βελεστίνο.
Ύστερα από ένα άγονο πρώτο 15λεπτο, η Ιστιαία κατάφερε στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο παιχνίδι να προηγηθεί με 0-1. Στο 19′ ο Νικολέτος σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, βάζοντας την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας σε θέση οδηγού.

Ο Ρήγας κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει σε 1-1. Ήταν το 23ο λεπτό, όταν ο Γκάγκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάλτζαρη, μετά από σέντρα του Σπαθή.
Οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 26′ ο Σέττος και στο 27′ ο Κιπτίου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 31′ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον Ρήγα, με τους Γκάγκα (έδιωξαν στη γραμμή οι αμυνόμενοι μετά την κεφαλιά του αμυντικού των «κυανολεύκων») και Σέττο (το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Μάλτζαρης.
Η Ιστιαία προειδοποίησε τους γηπεδούχους στο 42′, με τον Παπαγιάννη να ενεργεί σωτήρια. Όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γεωργιάδης έβγαλε σέντρα, η άμυνα των «κυανόλευκων» αδράνησε και ο Ανέστης με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
Στο β’ μέρος ο Λάκης Μπακάλης πέρασε στο παιχνίδι τους Βουραζέρη και Γκίκα, με τον Ρήγα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 62′ ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η Ιστιαία απείλησε τον Ρήγα στο 69′, με τον Παπαγιάννη να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ του Νικολέτου.
Στο 70′ ο Ρήγας έχασε διπλή ευκαιρία με τους Σέττο και Κιπτίου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ρήγας είχε δύο δοκάρια με κεφαλιά του Γκίκα στο 82′, μετά από σέντρα του Κιπτίου και στο 84′ με τον Τσελεπή. Κι αφού δεν έγινε το 2-2, στο 91′ ο Ηλιόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.
Διαιτητής: Κουφογιάννης (Φωκίδας).
Βοηθοί: Κανιούρας, Στεργιόπουλος (Καρδίτσας).
Κίτρινες: Χατζηαθανασίου, Αλεξίου, Κιπτίου, Χίσα, Σέττος, Βουραζέρης-Γεωργιάδης, Ηλιόπουλος, Μπουλγουρίδης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου (73′ Τσελεπής), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Κιπτίου, Χίσα, Καναβός (46′ Βουραζέρης), Γεωργατζής (46′ Γκίκας), Σέττος.
ΙΣΤΙΑΙΑ: Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου (73′ Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Νικολέτος (85′ Φυσαράκης), Ηλιόπουλος (93′ Μακρής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις