Ελευθερόπουλος: Απομακρυνθήκαμε από τον στόχο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως ο Ηρακλής είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Τόνισε επίσης, πως ο στόχος της εισόδου της ομάδας στα…

…πλέι οφ έχει απομακρυνθεί, ωστόσο, η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι τι μπορεί να πετύχει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:
«Πρώτα να πω για τον Ηρακλή ότι είναι ομάδα Super League και αυτό το πιστώνεται κυρίως ο προπονητής. Είναι παράδειγμα προς μίμηση πως χτίζεται μια ομάδα που κάνει τη διαφορά. Πιστεύω, ότι ο Ηρακλής μαζί με την ΑΕΚ είναι ένα επίπεδο πάνω και ότι στα play off θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στα μεταξύ τους ματς. Οι άνθρωποι που λειτουργούν για τον Ηρακλή είναι καλύτεροι από πολλές ομάδες της Super League.
Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να γίνουμε εξίσου καλή. Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, ήταν ισορροπημένες οι γραμμές τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω, πως δεν έχει δυσκολέψει άλλη ομάδα τον Ηρακλή, όσο εμείς. Καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία, απέναντι σε μια πολύ δουλεμένη ομάδα, η οποία μπορεί να σε «χτυπήσει» ανά πάσα στιγμή. Χρειάζεται υπομονή και εγώ την έχω».
Για το ότι ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και αν ο στόχος των play off απομακρύνεται: «Σίγουρα έχει απομακρυνθεί, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι, που θα μοιάζει στον φετινό Ηρακλή.
Για το αν όταν μια ομάδα που δεν κερδίζει τα ντέρμπι χάνει το στόχο: «Εγώ δεν βλέπω εύκολο παιχνίδι στην Football League. Τώρα το μαθαίνω αυτό το πρωτάθλημα. Με την Καρδίτσα κερδίσαμε, αλλά είχα πει τότε πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αδικήθηκε η Καρδίτσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις