Έριξε στο… καναβάτσο τον Πηλέα ο Ιάσων Α.Μ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 για τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς στο παιχνίδι με τον Πηλέα. Η ήττα αυτή ήταν καταδικαστική για ον Πηλέα, ο οποίος δεν μπορεί, πλέον, να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο Χρήστος Κολημήτρας έκανε ντεμπούτο στον Ιάσονα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η εξαιρετική εμφάνιση των φιλοξενούμενων στο α’ 45λεπτο απέφερε την επίτευξη δύο τερμάτων. Στο 25′ ο Ζάχος σούταρε κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Πιτσιάβας δεν αστόχησε και με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Το 0-2 έγινε από τον Θεοδωρόπουλο, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ζάχου. Στις αρχές της επανάληψης (50′) ο Καμπέρης με πλασέ από το ύψος της περιοχής μείωσε για τον Πηλέα, με το 1-2 να μην αλλάζει μέχρι που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης. Ο Πηλέας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 80′ αποβλήθηκε ο Περικλής Μπαρμπαργεωργόπουλος (διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Θεοχάρη και τον «κιτρίνισε» δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό).
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύβγας, Χιούσι (82′ Μπάντης), Μπαρμπαργεωργόπουλος, Βαϊτσης (70′ Βαρσαμάς), Αλβανόπουλος (65′ Καναράς), Τσουκάλης, Μπραχιμάι, Παπαπορφυρίου, Δημόπουλος, Θάνος, Καμπέρης.
ΙΑΣΩΝ: Κωνσταντίνου, Σαββάκης, Θεοδωρόπουλος (70′ Χριστοδούλου), Σπύρου, Ρακής, Τσίγκας, Μασούρας, Ζατσάι (75′ Γεωργούλας), Σιόβας (89′ Γούσιας), Ζάχος, Πιτσιάβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις