Νίκησε 3-1 ο Πανιώνιος τον Εθνικό

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σπύρου Φώτου στον πάγκο του Πανιωνίου, με τον έμπειρο τεχνικό να καλύπτει το κενό που προκλήθηκε έπειτα από την αποχώρηση του Νίκου Σκουφογιάννη. Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-1 του ελλιπούς Εθνικού και τον υποχρέωσε στην 2η συνεχόμενη ήττα του.

Το 1-0 έγινε με την συμπλήρωση του 9ου λεπτού. Ο Περεντίδης επιχείρησε την σέντρα και ο Χρ. Στεργίου σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα. Στο ημίωρο ήρθε η ισοφάριση για τον Πανιώνιο, όταν ο Νικούδης σέντραρε και ο Μαρούγκας με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ, που ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημήτρης Φώτου. Ο 27χρονος μέσος με αριστοτεχνικό τρόπο την έστειλε στα δίχτυα κι έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο. Η έκβαση του αγώνα κρίθηκε στο 68′, με τον Χαρίση (κορυφαίος σε απόδοση) να σημειώνει το τελικό 1-3 έπειτα από σουτ στην απέναντι γωνία του Μπέικου.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Μοσχούλιας (80′ Μουστάκας), Σκοτινιώτης, Συμεωνίδης, Μακρής, Πελεκάνος, Μωραϊτης, Ζάνης, Περεντίδης (46′ Κοντορίζος), Παλάντζας, Αρ. Σαραφίδης (60′ Βέργος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Χρ. Στεργίου, Παπαπορφυρίου, Καλαντζής, Δημ. Φώτου, Ανγκόλι, Μαρούγκας, Χαρίσης, Λυρίτσης, Χατζηβασιλείου (74′ Λεων. Στεργίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις