Άνετη… «τεσσάρα» για ΓΣ Αλμυρού

Από την περασμένη αγωνιστική ο ΓΣ Αλμυρού έδειξε ότι ξεπέρασε την περιπέτεια των ενστάσεων και της απώλειας βαθμών και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία. Η άριστη αγωνιστική του κατάσταση πιστοποιήθηκε και πάλι, καθώς αυτή τη φορά κέρδισε με άνεση στην έδρα του την ισχυρή Ακρόπολη με 4-0, χωρίς ν’ αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα…

Μάλιστα η ομάδα του Θ. Θεοδώρου διατήρησε την προσφιλή της συνήθεια να κερδίζει με πολλά γκολ στην έδρα της, σκοράροντας για 9η φορά τέσσερα ή περισσότερα τέρματα!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρία από τα τέσσερα γκολ του αγώνα με την Ακρόπολη σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο, με τον Ακασού να σκοράρει τα δύο από αυτά.
Η διαφορά των γηπεδούχων από τον αντίπαλό τους σ’ αυτή την αναμέτρηση φάνηκε κι από το γεγονός ότι αγωνίζονταν περίπου για 15′ λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω τραυματισμού του Καψιώτη, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για να προφυλαχτεί.
Μετά κι από αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου δείχνει πανέτοιμο για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει στο Στεφανοβίκειο κόντρα στο Διαγόρα. Αν αυτή αναμέτρηση συνδυαστεί με νίκη, τότε ουσιαστικά τελειώνει η υπόθεση πρωτάθλημα, αν ολοκληρωθεί με ισοπαλία τότε οι αλμυριώτες θα διατηρήσουν τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί, δεδομένου ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι ήδη στους 5 πόντους.
Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη της αναμέτρησης, το σκορ άνοιξε στο 19′ με κεφαλιά του Ακασού, αφού προηγήθηκαν προσπάθειες των συμπαικτών του, τις οποίες απέκρουσαν τόσο ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης, όσο και τα σώματα φιλοξενούμενων, πριν η μπάλα καταλήξει στο σκόρερ.
Το 2-0 έγινε στο 25′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Κοντοβά στο δεξί “παραθυράκι” για να έχουμε το 3-0 στο 37′ με συρτό σουτ εκτός περιοχής του Ακασού, μετά από εκτέλεση φάουλ- πάσα του Π. Κοντοβά κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με το τέρμα που σημείωσε στο 69′ με διαγώνιο σουτ του Καψιώτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Περίπου 10′ λεπτά αργότερα ο σκόρερ αποχώρησε τραυματίας για να προστατευτεί κι αφού είχαν προηγηθεί όλες οι αλλαγές για την ομάδα του.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος (70′ Κοντογεωργάκης), Καψιώτης, Κόκκας, Τσιάτσιος, Κυριάκος, Φαράντος, Ακασού (55′ Κρανάς), Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Αραμπατζής, Κοντοβάς (40′ Πλαβός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις