Το fair-play της Αγίας Άννας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αγ. Θ.

Η Αγία Άννα επικράτησε 6-0 του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Φιλατζικιώτης (1′, 33′), Νιαώτης (16′), Αντωνίου (36′), Λίτσος (41′), Βογιατζής (75′). Οι Ηρακλειδείς ήρθαν στο Βόλο δίχως να συμπληρώνουν 11άδα.

Έτσι και η Αγία Άννα, ως ένδειξη fair-play, κράτησε στον πάγκο τον Καπή, ο οποίος ήταν ο 11ος δηλωμένος παίκτης στο φύλλο αγώνα. Στο 35′ ο Κώστας Μουζουράκης αποχώρησε τραυματίας και το ίδιο λεπτό πέρασε στον πάγκο οικιοθελώς και ο Σεραφείμ Τσιουρέλης, ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί επί… ίσοις όροις.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φικιώτης, Αλεξανδρίδης, Λίτσος, Στεργιόπουλος, Τσαραώσης, Πανόπουλος (46′ Βογιατζής), Φιλατζικιώτης (46′ Κωτούλας), Σερ. Τσιουρέλης, Νιαώτης, Αντωνίου (46′ Κοτρώνης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. Θ.: Ραμανδάνης, Μπισμπιγιάννης, Δαγγούλης, Μακρής, Βαλωμένος, Ηλ. Αλπίτσης, Φυσέκης, Κ.Ν. Μαλλιαρός, Αλ. Μουζουράκης, Κων. Μουζουράκης.
* Η διοίκηση του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Αγία Άννα, τόσο για την φιλοξενία, όσο και την τήρηση του fair-play στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις