Ισοπαλία 8-8 η Νίκη με Ν.Ε. Πατρών

Ισόπαλο 8-8 έληξε το παιχνίδι της Νίκης με την Ν.Ε. Πατρών, το οποίο διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία ομάδα, καθώς έμειναν και οι δύο πίσω στη βαθμολογία, όσον αφορά τη διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν με 3-1 στην πρώτη περίοδο, με τη διαφορά των δύο τερμάτων να παραμένει και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (5-3).
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ν.Ε. Πατρών κατάφερε να μειώσει στο γκολ στον τρίτο οκτάλεπτο, και το παιχνίδι έγινε δραματικό στην τελευταία περίοδο. τρίτο οκτάλεπτο οι Πατρινοί την έριξαν στο ένα γκολ (6-5). Έτσι, στην τελευταία περίοδο είχαμε… θρίλερ. Η Νίκη προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα και να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 1′.40” πριν τη λήξη με γκολ του Γκαράνη.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 1-2, 2-3.
ΝΙΚΗ (Μπλάνας): Παρασκευάς, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος, Τζαμτζής 1, Βάτσος, Μακρής, Καραγκούνης, Αλ. Παπαδημητρίου, Ν. Παπαδημητρίου, Πισσίας 3, Γιαβαρίδης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Γλούμης 2.
Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ (Σακαλής): Ορφανός, Στρόφυλας, Ζησιμόπουλος, Ρογδάκης , Νεχωρίτης, Καρβουντζής 2, Ζερνιώτης, Τσιτσαράς, Λεβεντάκος, Κατράς, Γκαράνης 4, Πολάτος 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις