Ηττήθηκαν οι έφηβοι του Γ.Σ. Βόλου στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ

Την ήττα με 58-57 από την Φαλώρεια, στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, γνώρισε ο Γ.Σ. Βολου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, με τους Βολιώτες να θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα τον Λαρισαίο διαιτητή Παγώνη, ο οποίος σφύριξε φάουλ (το αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του ΓΣ Βόλου), 2” πριν τη λήξη, με αποτέλεσμα

ο Χουτέας να βάλει τις δύο βολές και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Ο Γ.Σ. Βόλου έχοντας τους Κωστούλα-Ντάκη σε εξαιρετική μέρα είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ, για να κλείσει το ημίχρονο 32-24 υπέρ των «ασπρόμαυρων». Και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός κρατούσε το προβάδισμα, όμως στην τελευταία περίοδο αποβλήθηκαν στο 32′ με πέντε φάουλ οι Κωστούλας και Ντάκης, με αποτέλεσμα η Φαλώρεια να ροκανίσει τη διαφορά και να φτάσει στη νίκη στην εκπνοή.
Από τον Γ.Σ. Βόλου εκφράζονται πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Παγώνη, ο οποίος του εξόργισε με τα σφυρίγματά του, σε αντίθεση με τον κ. Πιτσίλκα, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση. Αξίζει να αναφέρουμε, πως πριν τον αγώνα, η βολιώτικη ομάδα είχε ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τον τελικό, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τη επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ.
Δεκάλεπτα: 16-11, 32-24, 48-36, 57-58
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Τύμπας): Νικόπουλος 1, Κωστόπουλος, Τάσος 4, Κορτέσης 3 (1), Σπτυρόπουλος, Κομμάτας, Ντάκης 18 (1), Γιαννίκος, Τσιβγιούρας, Κωστούλας 26 (3), Σπανόπουλος 2, Τσίρος 2.
ΦΑΛΩΡΕΙΑ (Ευαγγελακόπουλος): Καλαμάρας, Πιτσαρής, Ζιάκας 6, Βλαχοκώστας 4, Λιατίφης, Κουτσούκης 6 (2), Σούλκο 17, Τρεμέτης 2, Κωνσταντούλας, Βάλλας, Θεοδώρου, Χουτέας 23.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις