Μαντζανάς: «Aκόμα έξι τελικοί»

Χαμηλά κρατά τους τόνους ο Παναγιώτης Μαντζάνας, μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας στο Ελευθεροχώρι, τονίζοντας πως ακόμα υπάρχουν έξι δύσκολα παιχνίδια.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ηταν έναν πολύ καλός αγώνας. Ήμασταν πιο καλοί και κερδίσαμε δίκαια. Κοιτάμε τα επόμενα έξι παιχνίδια, είναι έξι τελικοί. Εξάλλου ξέραμε και σήμερα (σ.σ.: Κυριακή) ότι ήταν ένας ακόμα τελικός. Το ίδιο αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το αβαντάζ του +4: «Το θετικό είναι ότι είμαστε 4 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο. Εχουμε όμως μπροστά μας έξι δύσκολα παιχνίδια και αν δεν τα αντιμετωπίσουμε σαν να έχουμε μηδέν βαθμούς διαφορά, δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Τα παιδιά το ξέρουν, ο προπονητής το ξέρει και γι’ αυτό αποδίδουμε έτσι κάθε φορά».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλων νίκησε σε μια έδρα που οι άλλοι έχασαν βαθμούς: «Όσο πλησιάζει προς το τέλος το πρωτάθλημα, όλες οι έδρες είναι πολύ δύσκολες. Τα παιδιά είναι κατανοητό και λογικό να έχουν πολύ άγχος, πόσω μάλλον σε μια έδρα που όλοι έχασαν και ήταν αήττητη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά και πολλά συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις