Γαρυφαλλόπουλος: «Στηρίξτε μας»

Στο ραδιόφωνο του BlueHeartFMμίλησε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αμβρακία Κωστακιών, όπου η βολιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1. Ο κυανόλευκος επιθετικός αντικατέστησε τον Μέτσε στο 30’ και αποβλήθηκε στο 55’ με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος:

«Φάγαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα σε δύο αδράνειες. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ήρθαμε εδώ για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Είμαι σκασμένος, δεν ξέρω τι να πω. Μπήκα να βοηθήσω την ομάδα μου, νιώθω αδικημένος με την αποβολή μου. Ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή, που πήγα και του μίλησα. Θεώρησε ότι δεν ήταν άδικη, είπε ότι τον έφτυσα όμως εγώ δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που ο αντίπαλός μου με έβριζε και απλά τον αγνόησα.

Για το αν έχει επηρεάσει την αγωνιστική τους εικόνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

«Φυσικά. Είμαστε άδειοι ψυχολογικά, όπως είπες. Έχουμε αντέξει και έχουμε περάσει πολλά. Μας επηρεάζει και αυτό βγαίνει και αγωνιστικά. Είμαστε σκασμένοι πραγματικά, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε δεθεί με την ομάδα. Έχουμε γίνει μία οικογένεια αυτή τη στιγμή οι παίκτες. Κακά τα ψέματα, έχουμε κάνει άθλους. Είμαστε στεναχωρημένοι».

Για το αν θα καταφέρουν να βγάλουν την χρονιά

«Έχουμε ορκιστεί γι’ αυτό. Δε θ’ αφήσουμε τη Νίκη Βόλου. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο

«Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους κι ελπίζω και με τον Πιερικό να είναι στο γήπεδο. Εγώ δυστυχώς δε θα είμαι λόγω της κόκκινης κάρτας που άδικα πήρα. Στηρίξτε μας παιδιά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις