Τζήμας: «Ο διαιτητής ολοκλήρωσε συμφωνία του παρελθόντος» (& ηχητικό)

Στο ραδιόφωνο του VOLOS98.6 FM και στην εκπομπή “CLASSICO” παρενέβη τηλεφωνικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης με αφορμή όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών αλλά και τις επικείμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης. Ο κ. Τζήμας μίλησε για στημένη διαιτησία στο ματς της Άρτας και προανήγγειλε ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζήμα στους Ευθύμη Χούτα, Γιώργο Αποστολακόπουλο και Σάκη Νταφέκα:

«Ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του Γαρυφαλλόπουλου, αν κι έχουν απαγορευτεί οι δηλώσεις, μέσω των οποίων αναφέρεται σε δήθεν προβλήματα. Ο ποδοσφαιριστής έχει λίγες μέρες στον Βόλο. Τα παιδιά είχαν τέσσερα πλουσιοπάροχα γεύματα όμως είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα μ’ έναν κακό διαιτητή. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητοι, δεν ήμασταν καλοί κι όταν δέχεσαι και κάρτες λόγω απειρίας στοιχίζουν στην ομάδα. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν αντίπαλο.

Η ομάδα πληρώνει την μεγάλη της εσωστρέφεια. Αυτό θα το αποδείξω. Είναι ο λόγος που κόσμος είτε ακολουθεί την ομάδα, είτε απογοητεύεται. Εγώ αγάπησα την ομάδα και πρέπει να είναι νοικοκυρεμένος όσον αφορά τον Ερασιτέχνη. Επαναλαμβάνω πως ο κ. Φάτσης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος. Ζητωκραυγάζουμε για μεγάλο σύλλογο όταν για δύο χρόνια δεν έχουν πληρωθεί χρέη. Θα εξηγηθεί στον κόσμο δημόσια και τεχνοκρατικά ότι αυτή η λάσπη για δήθεν προβλήματα σίτισης, διαμονής και ξενοδοχείων κάπου στόχευε. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω το ξενοδοχείο Ηλιάνα για την ανακοίνωση που δημοσίευσε και διέψευσε τα περί χρέους στο ξενοδοχείο. Το ραδιόφωνο ήθελε να καλλιεργήσει κλίμα ότι δήθεν τα προβλήματα είναι ο λόγος που δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αποδώσουν. Λανθασμένα ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Αμβρακία στις οποίες, στράφηκε απ’ έξω – απ’ έξω κατά της διοίκησης. Ο ποδοσφαιριστής θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις. Όταν αγωνίζεσαι με μία ομάδα όπως η Αμβρακία Κωστακιών και φοράς μία φανέλα κι έχεις τα απαραίτητα – δεν λέω ότι είσαι πληρωμένος – και πας να αγωνιστείς, πας για να κερδίσεις. Σε διαφορετική περίπτωση αφήνεις τη φανέλα σου και δεν πας καθόλου».

Για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης

«Έχει κλείσει το σχήμα του ψηφοδελτίου, το οποίο θα κατατεθεί και θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (06/04). Ο μόνος που απομένει για να κλείσει το σχήμα επικεφαλής του σχήματος. Σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα και πιστεύω πως θα μπει μπροστά και δεν θα αφήσει τη Νίκη μόνη γιατί έχει αποδείξει πως την αγαπάει την ομάδα. Ένας άνθρωπος νοικοκύρης, ένας άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον Ερασιτέχνη και με ασφάλεια να επιλύσει όλα τα προβλήματα. Δεν θα ήθελα να αναφέρω όνομα. Ο άνθρωπος αυτός ζήτησε ένα περιθώριο δύο ημερών να δώσει την τελική του απάντηση που πιστεύω πως θα είναι θετική.

Να περιμένετε αιφνιδιαστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ο Βόλος αξίζει να έχει μία και δύο ομάδες στην πρώτη κατηγορία».

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αμβρακίας

«Στην 10λεπτη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της Αμβρακίας μου εκμυστηρεύτηκε πόσα χρήματα ξοδεύει για το ρόστερ και μου “έπεσαν” τα μαλλιά. Λυπάμαι που ορισμένοι δεν έχουν κατανοήσει σε ποιες ομάδες παίζουν και ότι για τις εποχές αυτές οι αμοιβές τους είναι τεράστιες».

Για τη διαιτησία του αγώνα με την Αμβρακία

«Στην ανακοίνωση που θα κάνω αύριο (05/04) θα στραφώ ευθέως κατά της διαιτησίας, διότι κατ’ εμέ η διαιτησία ήταν στημένη. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ολοκλήρωσε κάποια συμφωνία του παρελθόντος. Καταλαβαίνετε για ποια ομάδα μιλάω… Έχω επισημάνει και στον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στη Νίκη Βόλου, ο κ. Τζήμας δεν παίζει ούτε στοίχημα ούτε θα συμφωνήσει για να δοθεί κάποιο παιχνίδι.

Θα πάμε για “σφαγή” σ’ εκείνο το παιχνίδι, με μία εβδομάδα ανακοινώσεων. Θα συμφωνήσω με τον κ. Κούγια με όσα συμβαίνουν και συμβαίνουν διότι υπάρχουν τεράστια συμφέροντα. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τις μικρές δυνάμεις που έχουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού θα ακολουθήσουν και οι δικές μου, γιατί δεν μπορείς να καταδικάζεις τέτοιους τεράστιους συλλόγους, όπως είναι η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην κατηγορία».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις