Σταθόπουλος: «Με προσήλωση για τη σωτηρία της Καλλιθέας»

Στα έμπειρα χέρια του Στάθη Σταθόπουλου θα πορευτεί η Καλλιθέα στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με στόχο να κερδίσει τη μάχη της παραμονής της.

Ο 59χρονος τεχνικός δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας τα μεσάνυχτα της Τρίτης (4/4) και συμφώνησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (5/4), κάνοντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση.
Έτσι, επιστρέφει στο… τιμόνι των «μπλε» μετά τη σεζόν 2009-2010, όταν και την οδήγησε στην άνοδο στη Β’ Εθνική.
Μιλώντας αποκλειστικά στο a-sports.gr, ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε: «Βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον. Με την Καλλιθέα με συνδέουν πολύ ευχάριστες μνήμες από τότε που είχαμε πετύχει την άνοδό μας στη Β’ Εθνική. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια και προσήλωση σε αυτές τις τελευταίες 10 αγωνιστικές τη προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας, σεβόμενος παράλληλα τη δουλειά που έκαναν οι προκάτοχοί μου κ. Γκώνιας και Κουρμπανάς. Πιστεύω ότι η Καλλιθέα διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της σεζόν. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και φυσικά περιμένω δίπλα μας σε αυτή τη τελική ευθεία του πρωταθλήματος τον κόσμο της Καλλιθέας».
Ο Αθηναίος κόουτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αθηναϊκό ενώ μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και σε Λεβαδειακό, Εθνικό και Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις