Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής εκλογών Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιότητας για τις προσεχείς εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 29/3/2017. Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται στα μέλη που δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά να το πράξουν ως τις 12 Απριλίου καθώς θα υπάρξει εκκαθάριση μελών.

Η ανακοίνωση:

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της Γεν. Συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις