Λασκαράκης: “Μπορεί σωματείο από άλλο νομό να εγγραφεί στην ΕΠΣΘ”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico», στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε, αν μια ερασιτεχνική ομάδα από άλλο νομό, εκτός Μαγνησίας, μπορεί να εγγραφεί, ως μέλος στην ΕΠΣΘ και να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Λασκαράκης υποστήριξε πως αυτό μπορεί να συμβεί, αν και ζήτησε να εξετάσει πρώτα το θέμα από νομικής πλευράς, για να είναι 100% βέβαιος: «Με συλλαμβάνεται εξ απήνης, όσον αφορά το νομικό πλαίσιο και ποτέ δεν δίνω απαντήσεις, εάν πρώτα δεν έχω μελετήσει το θέμα. Για να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση, θα πρέπει πρώτα να το εξετάσω το ζήτημα. Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι επί του θέματος, από νομικής πλευράς.
Ένα ερασιτεχνικό σωματείο από άλλο νομό, εφόσον γνωρίζω, μπορεί να εγγραφεί στη δύναμη της ΕΠΣΘ. Αυτή, πάντως, είναι μια εντελώς υποθετική συζήτηση. Εάν και εφόσον υπάρξει αυτό το ζήτημα, εμείς ως Ένωση δεν είμαστε αρνητικοί στο να εγγράφουμε νέα σωματεία μέλη μας. Όσο περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία αριθμεί η Ένωσή μας, αυξάνει το κύρος της, τα έσοδά της και κατά την άποψή μας προαγάγει και το ποδόσφαιρο. Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και δεν έχουμε κανένα λόγο να αποκλείουμε το οποιοδήποτε σωματείο-μέλος μας, είτε να ενεργοποιηθεί ξανά, είτε κάποιο άλλο σωματείο να εγγραφεί στη δύναμή μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις