Στέλιος Λημνιός (πατέρας Δ. Λημνιού): «Πετάω στα ουράνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό εξτρέμ να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» στις αρχές της Μεγάλης εβδομάδας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου μεσοεπιθετικού του Ατρομήτου, οι υπογραφές θα πέσουν τη Μεγάλη Δευτέρα και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Λημνιός, πατέρας του ποδοσφαιριστή στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»

Για τα συναισθήματα του για τη μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ: «Ναι, βέβαια. Η χαρά μας είναι το κάτι άλλο. Πετάω στα ουράνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όταν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τρία ματς είχα χάσει μόνο. Δεν τον έκανα ΠΑΟκτσή όμως αλλά θα γίνει από σήμερα».

Για τα συναισθήματα του ίδιου του Λημνιού: «Η χαρά του ήταν το κάτι άλλο. Δε μπορούσε να το πιστέψει».

Για τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς στην ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Επενέβη και ο Ίβιτς και αυτό έπαιξε και το μεγαλύτερο ρόλο. Μίλησε μαζί του και του είπε: “Σε θέλω εγώ προσωπικά στην ομάδα, και εγώ και ο πρόεδρος”».

Για το πότε έγινε η πρώτη κρούση: «Πριν ταξιδέψουμε για την Ολλανδία είχαμε την πρώτη κρούση. Πριν 20 μέρες περίπου. Ο μάνατζερ του έκανε κρούση και αφού ο Σαββίδης με τον Σπανό τα είχαν βρει απέμεινε μόνο η θετική απάντηση του μικρού. Στη συνάντηση που είχε με το Μίχελ, και πιθανότατα ήταν και ο Κωνσταντινίδης εκεί, λύθηκαν όλα όταν παρενέβη ο Ίβιτς.
Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή».

Για το πότε θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του από κοντά. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Τον πιστεύουν πολύ το μικρό. Θα δείτε στην πορεία τι θα κάνει ο Δημητράκης όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και πιο πάνω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις