Μπακάλης: Από τα καλύτερα παιχνίδια μας

Ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το 3-0 επί του Οικονόμου, αλλά και για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ρήγα Φεραίου. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής του Ρήγα τόνισε:…

…«Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη και κυρίως για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέσα στο Βελεστίνο. Πετύχαμε τρία καταπληκτικά γκολ και βγάλαμε και άλλες φάσεις, καθώς είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Στον αντίποδα, δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου.
Προσωπικά δεν με ανησυχούσε το γεγονός ότι είχαμε οπισθοχωρήσει βαθμολογικά διότι γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά που κάνουμε στον Ρήγα. Το μόνο που θα μπορούσε να μας «φρενάρει» ήταν η κούραση από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στην Ηγουμενίτσα. Όμως, είδαμε μία ομάδα που είχε δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα για να πρεσάρει μέχρι το 90ο λεπτό. Θεωρώ την επιτυχία μας αυτή ως το εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια».
Μπορεί να μην έπαιξε κάποιος από τους νεοαποκτηθέντες, αλλά ο κ. Μπακάλης τους υπολογίζει για τη συνέχεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που ήλθαν τώρα στην ομάδα θα μας βοηθήσουν. Θα μας δώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ που τώρα τελευταία είχε μικρύνει με κάποιες αποχωρήσεις παικτών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις