Την πόρτα της 11αδας “χτυπάει” ο Τσιανάκας

Αν και η Νίκη έχει μείνει χωρίς στόχους μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Το κυριακάτικο ματς με τον Πιερικό την Κυριακή (09/04) αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου να επανέλθει στις νίκες ώστε να πάει με ανεβασμένη στο βολιώτικο ντέρμπι στις 23 Απριλίου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τον Βολιώτη τεχνικό να προσανατολίζεται να ρίξει στα «βαθιά» τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, δεδομένης και της απουσίας λόγω καρτών των Βέργου, Παρασκευαΐδη και Γαρυφαλλόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής που «χτυπάει» την πόρτα της 11αδας είναι ο Αλέξανδρος Τσιανάκας ενώ και ο Άγγελος Ματθαίου αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα.

Η χρησιμοποίηση των παικτών που προέρχονται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης θα αποτελέσει κι ένα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο της ομάδας ώστε να δώσει το παρών στις κερκίδες του «Π. Μαγουλάς», να χειροκροτήσει και να εμψυχώσει το «αύριο» του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις