Δεν παίζει με Διαγόρα ο Οικονόμου

Αρκετές απουσίες θα έχει την Κυριακή (9/4), στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Βατάν, ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Κώστα Μπράτσο να δοκιμάζει σήμερα Παρασκευή στην απογευματινή προπόνηση το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει. Πέρα από τους τιμωρημένους

Γιάννη Δωματά, Παναγιώτη Ζώνα και Βασίλη Ιωαννίδη (όλοι τους επιστρέφουν την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Νίκη), δεν θα αγωνιστεί και ο τραυματίας Κώστας Οικονόμου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν γυμνάστηκε χθες Πέμπτη για τρίτη συνεχόμενη μέρα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους».
Από εκεί και πέρα, επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς με τον Καραϊσκάκη. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Μπόγιαν Ντόικιτς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.
Σήμερα η προπόνηση θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού στις 16.00, με τον Κώστα Μπράτσο να ανοίγει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά τους παίκτες που σκοπεύει να παρατάξει, στο ματς με τον Διαγόρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις