Σε ρυθμούς Cogi Training SenceBall οι Ακαδημίες της Νίκης (video)

Η ώρα του προπονητικού camp που διοργανώνει η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης με τη συνεργασία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Ερμής και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΘ, έφτασε. Ο δημιουργός των προπονητικών μεθόδων CogiTraining and SenseBall κύριος Michel Bruyninckx αναμένεται την Κυριακή να είναι στον Βόλου, μεταφέροντας σε μικρούς και μεγάλους που δήλωσαν συμμετοχή στο camp, τους τρόπους με τους οποίους αθλητές και προπονητές μπορούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους για το ποδόσφαιρο.

Τα event πριν την έναρξη του προπονητικού camp έχουν ήδη αρχίσει:

Το πλούσιο βιογραφικό του κύριου Michel Bruyninckx:

Το Cogi Training and SenseBall camp στο Βόλο θα γίνει υπό τις οδηγίες του εφευρέτη και δημιουργού των προπονητικών μεθόδων Cogi Training and SenseBall κύριου Michel Bruyninckx.

O κ. Bruyninckx διετέλεσε υπεύθυνος ακαδημιών της STANDARD LIEGE και τεχνικός manager στην ASPIRE ACADEMY στο ΚΑΤΑΡ καθώς και διδάσκαλος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου.Τα τελευταία 15 χρόνια, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο και μέσα από συνεχείς μελέτες, ο Michel Bruyninckx έχει αναπτύξει τη μέθοδο του «CogiTraining», και το βασικό εργαλείο την «SenseBall».

Οι μεθόδοι αυτοί έχουν υιοθετηθεί και εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Βελγίου και είναι ο κυρίως υπεύθυνος και δημιουργός της Εθνικής Βελγίου τα τελευταία 2-3 χρόνια με διακρίσεις στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό κύπελλο και αναδείξεις πολλών Βέλγων ποδοσφαιριστών που διακρίνονται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες όπως, Αζάρ, Λουκάκου, Μάρτενς, Ντε Μπρούιν, Ναινγκολάν, Μπεντέκε, Καράσκο και πολλοί άλλοι.

Έχει συνεργαστεί με παγκοσμίας φήμης προπονητές όπως ο Jose Mourinho και ακαδημίες όπως η Μasia της Βarcelona και αυτή τη στιγμή το πρόγραμα CogiTraining and SenseBall εφαρμόζεται στην AC MILAN Ιταλία, FC METZ Γαλλία, στις ακαδημίες της GENK και ΑNDERLECHT στο Βέλγιο και στην Wellington Soccer academy στις ΗΠΑ.

 O Dries Mertens (διεθνής Βέλγος ποδοσφαιριστής):

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις