Δήλωση Πηλαδάκη για ΑΕΛ και Κούγια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην πρέδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, με την οποία δηλώνει τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Παράλληλα, απευθύνεται και στον τωρινό μεγαλομέτοχο, Αλέξη Κούγια, σχετικά με τις δόσεις τοης χρήσης του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Χωρις ιχνος δηκτικοτητας διότι έχουμε βρεθεί στην θεση του κ. Κουγια και κατανοούμε πληρως την ψυχολογία που υπάρχει, συμφωνούμε μαζι του προτρέποντας τον κοσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Μίλησε όμως ο κ. Κουγιας για τσακωμούς και διχονοια, μήπως να το ψάξει λίγο διότι δε φταίνε πάντα οι άλλοι;

Κανενας εκβιασμός δεν υπήρξε για το παραχωρητήριο, ό,τι αναφερεται στη σύμβαση είναι η πρόταση του ίδιου του κ. Κουγια, την οποία και αποδεχτήκαμε. Του θυμίζουμε ότι τη χρόνια της ανόδου δεν πλήρωσε, ενώ εμείς καλύπταμε ολα τα τραπεζικά έξοδα και μεγάλο μέρος των λειτουργικών, βασιζόμενοι μονο στον λόγο του ότι θα πληρώσει με την άνοδο. Τελος εάν όντως κάποιες ομάδες δε μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελονα, η ομάδα είναι ψηλότερα στη βαθμολογία και δικαιούται να σωθεί.

Πηλαδακης Κωνσταντίνος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις