Βαγγόπουλος: «Στην έδρα μας έχουμε τον πρώτο λόγο»

Στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 FM και στην εκπομπή “CLASSICO” φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Μιχάλης Βαγγόπουλος με αφορμή το ντέρμπι πρωτοπόρων της Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο τεχνικός της ομάδας του Στεφανοβικείου τόνισε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και το πάθος, σε δύο τομείς που ελπίζει οι δικοί του ποδοσφαιριστές να υπερτερήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Βαγγόπουλου στον VOLOS 98.6 και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

«Το παιχνίδι αυτό εγώ και οι παίκτες το περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Νομίζω πως θα είμαστε σε κατάσταση αντάξια της αξίας μας την Κυριακή, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα και πιστεύω πως εμείς θα βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Ότι κάναμε σε όλα τα παιχνίδια θα κάνουμε και σ’ αυτό. Πρώτα απ’ όλα για εμάς, για την ιστορία μας και δεύτερον για να δώσουμε καινούριο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

«Θέμα χρόνου να αλλάξει κατηγορία η ομάδα»

«Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες θα έχουμε πολύ κόσμο. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι με καλή διαιτησία αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων. Αυτή η ομάδα αν δεν αλλάξει δρόμο και βαδίσει στον δρόμο που βρίσκεται τώρα είναι θέμα χρόνου ν’ αλλάξει κατηγορία».

Για το ότι ο Αλμυρός προέρχεται από παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε μεσοβδόμαδα: «Είναι κάποιες λεπτομέρειες αυτές που κάποιες φορές επηρεάζουν τα παιχνίδια και άλλες φορές όχι. Δεν νομίζω πως ο Αλμυρός θα επηρεαστεί από το παιχνίδι που έπαιξε την Τετάρτη. Γιατί έχει και το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών να ανταπεξέρθουν. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Αν υπάρχει κάτι στο ο οποίο ο Διαγόρας υπερτερεί έναντι του Αλμυρού ή το αντίθετο: «Νομίζω η θέληση και το πάθος των παικτών θα κάνουν τη διαφορά σ’ αυτό το παιχνίδι. Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και κατά πόσο θέλει το παιχνίδι μέσα του ο καθένας. Είναι θέμα χαρακτήρα των παικτών κι απ’ αυτό σε εμάς περισσεύει πολύ».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις