Τουτουντζόγλου: «Όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση»

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» δήλωσε ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σχολιάζοντας την πρεμιέρα των playoffμε αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο (08/04) στις 19:00. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης τόνισε επίσης πως όλα εξαρτώνται από την ομάδα του, η οποία με καλή απόδοση δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τουτουντζόγλου στον VOLOS 98.6 FM και στην εκπομπή “CLASSICO” με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο δύσκολο. Μην ξεχνάμε πως τερμάτισε πρώτος στον όμιλό μας. Για εμάς ο πρώτος στόχος μας ήταν η είσοδος στα playoff oοποίος επετεύχθη. Από δω και πέρα πιστεύω πως σε κάθε ομάδα αντιστοιχούν ίσες πιθανότητες για να κερδίσουν την κατηγορία. Το να ξεκινήσουμε με νίκη θα ήταν το καλύτερο για εμάς».

Για τους αντιπάλους της Νίκης στα playoff: «Εγώ θα μιλήσω για τη δική μου ομάδα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στους αντιπάλους. Αν η Νίκη είναι σοβαρή όπως ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου, θεωρώ ότι δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλα εξαρτώνται από εμάς και τη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, έχουμε πιθανότητες να ανεβούμε. Θα ανέβει κατηγορία όποιος παίξει το καλύτερο μπάσκετ.

Για τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων, δεν θεωρώ ότι υπάρχει το μεγάλο φαβορί, όπως ήταν πέρυσι τα Φάρσαλα που ήταν ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θεωρώ τις ομάδες ισοδύναμες και καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι έδρες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμο μας, τον οποίο θα καλούμε σε κάθε παιχνίδι.

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ‘’Βάκης Παρασκευόπουλος’’ το Σάββατο στις 19:00 ώστε βοηθήσει να ξεκινήσουμε με νίκη»

Για τα παιχνίδια των playoff: «Είναι έξι τελικοί. Σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα, δεν μπορείς να υπολογίζεις τι θα κάνεις μετά από τρεις και τέσσερις αγωνιστικές. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Γυμναστικό. Κερδίζεις; Βλέπεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Χάνεις; Αρχίζεις και βλέπεις πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι σημαντικό τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες στο άλλο παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες.

Φέτος είναι η χρονιά να ανέβει ομάδα από τον Βόλο και πρέπει να ανέβει ομάδα από τον Βόλο. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στην Α1. Αν ανέβει μία ομάδα από τη Νίκη ή τον Γυμναστικό, τότε θα δούμε πως σιγά σιγά έχουμε επιτυχίες και ξεφεύγουμε από τα λιμνάζοντα νερά των τελευταίων ετών του αθλήματος στην περιοχή μας. Δεν μπορεί ο Βόλος να μην έχει ομάδα στη Γ’ Εθνική ή σε εθνική κατηγορία. Τέλος!»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις