Παρελθόν και ο Μουκάμ από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος αποτέλεσε πρόωρα παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, άλλος ένας ποδοσφαιριστής δεν συνεχίζει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ήδη αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Ερβέν Μουκάμ, ο οποίος σήμερα Σάββατο 8/4 αναχωρεί για το Βέλγιο.

Ο Μουκάμ μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τη στιγμή που ο στόχος της ανόδου για τον Ολυμπιακό έχει χαθεί. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοικούσας επιτροπής.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Δεκέμβριο και το πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αυτό με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό. Στο διάστημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα ως βασικός, δίχως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Τις προσεχείς μέρες και μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα, θα φανεί αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις παικτών, καθώς ήδη έχει αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις