Σε συζητήσεις για να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας ο Γιαννάκης

Αν και το όνομά του έχει συνδεθεί τελευταία είτε με την επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας είτε για να αναλάβει τον Άρη, εντούτοις ο Παναγιώτης Γιαννάκης δείχνει έτοιμος να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Μιλώντας την Παρασκευή (7/4) στην ΕΡΤ, ο «Δράκος» επιβεβαίωσε ότι είναι σε επαφές με τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, αλλά δεν θέλησε να πει αν είναι κοντά ή όχι στη συμφωνία μαζί τους.
«Υπάρχουν κάποιες επαφές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεσμεύομαι με αυτούς που μιλάω», ανέφερε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός.
Παράλληλα, ο Γιαννάκης σχολίασε ότι θα ήταν πολύ ωραίο για το ελληνικό μπάσκετ αν προέκυπτε τελικός Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά την Ευρωλίγκα.
«Θα είναι δυνατά τα ζευγάρια. Χρειάζεται να είσαι πολύ σκληρός πνευματικά και σωματικά. Η Φενέρ θα έχει πίεση, ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός. Θα παίξουν ρόλο τα δύο πρώτα ματς, γιατί τα μπακ του μπακ ματς παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Ολυμπιακός έχει σκληράδα σαν ομάδα σε σερί παιχνίδια. Αν έχει όλους τους παίκτες, θα παίξει ρόλο. Οι έδρες δίνουν αβαντάζ στις ελληνικές ομάδες.
Έτσι όπως είναι η σειρά των ομάδων μπορεί να γίνει αυτός ο τελικός. Θα είναι πολύ ωραίο και μακάρι να γίνει», είπε ο παλαίμαχος άσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις