Με απουσίες και τέσσερις 15χρονους ο Ρήγας με Τηλυκράτη

Δύσκολη αποστολή στη Λευκάδα έχει ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος αύριο Κυριακή (9/4, 16.00) θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη, για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα πρόκειται να μεταβεί αυθημερόν στη Λευκάδα, θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής, με τον Λάκη Μπακάλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων

Δημήτρη Σέττου, Νίκου Βουραζέρη, Κώστα Κιπτίου και Κέβιν Χίσα.
Ο τεχνικός του Ρήγα θα πάρει μαζί του τέσσερις νεαρούς, 15χρονους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Στέλιο Τσιότρα, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ρήγα μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς ο Βασίλης Τσουμπέκος έχει υποστεί κάκωση ωμοπλάτης και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Βελεστίνου.
Επίσης, οι νεαροί Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής και Λεονί Χότζα θα είναι μεταξύ των 19 παικτών που θα ταξιδέψουν στη Λευκάδα.
Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λάκης Μπακάλης για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη είναι οι εξής: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Σπαθής, Χάρης Ράπτης, Χρήστος Λάμπρου, Αντώνης Αραμπατζής, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Καναβός, Λεονί Χότζα, Ηλίας Γκίκας, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Θεόδωρος Μπομπότης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις