Γ. Κοσμάτος: Δυσχεραίνουν το έργο μας τα αγωνιστικά προβλήματα

«Τζάμπολ» σήμερα στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Από βολιώτικης πλευράς μετέχουν Γ.Σ. Βόλου και Νίκη, οι οποίες μάλιστα ανοίγουν σήμερα (19.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος») την αυλαία των αγώνων διαβάθμισης.

Γηπεδούχος είναι ο Γυμναστικός, ο οποίος φέτος έχει πάρει τον «αέρα» των «κυανολεύκων» με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ωστόσο ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος επισημαίνει ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός και εξηγεί τους λόγους:
«Ξεκινάμε τα πλέι οφ απέναντι στη Νίκη και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα που την κερδίσαμε δύο φορές, γιατί τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, αλλά το έργο μας δυσχεραίνουν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
Οι Καλογερόπουλος, Τσαπραΐλης και o Σουλιώτης για επαγγελματικούς λόγους έχουν κάνει μόλις δύο προπονήσεις σε ισάριθμες εβδομάδες, για την ίδιο λόγο έχασε κάποιες προπονήσεις και ο Χρηστομάνος, ενώ από την προετοιμασία απουσιάζουν οι Κωστούλας, Τσίρος, Τάσσος και Σπανόπουλος που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις λόγω Πανελληνίων εξετάσεων. Αν σ’ αυτούς προσθέσουμε και τον Παυλόπουλο, που ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία μας.
Παρά τα προβλήματα ελπίζουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο».
Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρηστομάνος, Σπανόπουλος και Παυλόπουλος.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις