Λ. Πρέκας: Θα γίνουν μεγάλες “μάχες”

Για τη Νίκη το σημερινό πρώτο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ είναι η αρχή της προσπάθειας της ομάδας για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Η Νίκη φιλοδοξεί να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, αλλά για να γίνει χρειάζεται όσο γίνεται περισσότερες επιτυχίες στα πλέι οφ. Ο Λάμπρος Πρέκας πιστεύει ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες: «Κατά τη γνώμη μου όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες να πάρουν την πρώτη θέση. Όλες οι ομάδες είναι καλές και θα γίνουν μεγάλες «μάχες». Εμείς αρχίζουμε με τον Γ.Σ. Βόλου από τον οποίο έχουμε χάσει δύο φορές και είναι λογικό να θέλουμε τη ρεβάνς.
Σίγουρα η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο σ΄ αυτή τη διαδικασία, αλλά για να βγεις κατηγορία χρειάζεσαι να κάνεις και «διπλά». Επομένως αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι πρώτα στον Γυμναστικό και μετά στις Σοφάδες θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Ο Λάμπρος Πρέκας θα παρατάξει τους: Κοντογιάννη, Δελιόπουλο, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Μαυροφώτη, Τσώλη, Μαυροφώτη, Διγενή, Τοκατλίδη, Μπόγδανο και Τζίνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις