Άναψε φωτιές η επιλογή Τζήλου στο Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Δράμας

πόλλων Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας κοντράρονται αύριο στο γήπεδο των Ποντίων, με την ένταση να ανεβαίνει νωρίς και να κρατιέται αμείωτη όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA:

Αρχικά ήταν η άρνηση του Απόλλωνα να ανταποδώσει την φιλοξενία του πρώτου γύρου στη Δράμα και να παραχωρήσει εισιτήρια για τους οπαδούς της Δόξας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε χρήση του νόμιμου (όχι όμως και ηθικού) δικαιώματος να αρνηθεί εισιτήρια στους φιλοξενούμενους σπάζοντας τη συμφωνία κυρίων για αμοιβαία ανταλλαγή, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτό έφερε οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Μπύρου, με δηλώσεις όλο ένταση. Σε κάθε περίπτωση αιωρείται ο κίνδυνος να εκδράμουν Δραμινοί φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια και αυτό δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Τη σπίθα αυτή ήρθε να φουντώσει η επιλογή της ΚΕΔ για τον διαιτητή της αναμέτρησης, επιλέγοντας τον Θανάση Τζήλο (Superleague), από το Σύνδεσμο Λάρισας, με βοηθούς τον Δημήτρη Γκάγκα (επίσης της Superleague) και Χρήστο Παπαδημητρίου (Football League).

Θα περίμενε κανείς ότι η ΚΕΔ θα επέλεγε μια ασφαλή επιλογή για ένα ματς που σημαίνει μια ολόκληρη κατηγορία για τις δυο ιστορικές ομάδες και αυτές ήταν οι διασφαλίσεις που έδωσαν στους παράγοντες των δυο ομάδων. Όμως στο άκουσμα της τελικής επιλογής, στην πλευρά της Δόξας…πάγωσαν!

Τζήλος και Παπαδημητρίου έχουν προηγούμενα στην Καλαμαριά, καθώς ήταν μαζί που διεύθυναν τον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Καβάλα. Πέρα από μια επιεικώς κακή διαιτησία εις βάρος της Καβάλας (κυκλοφορούν τα ιντερνετικά στιγμιότυπα), έκλεισαν τα μάτια σε επιθέσεις σε παίκτες των φιλοξενουμένων στη φυσούνα, με τον ΑΟΚ να καταγγέλει δημόσια το γεγονός της φραστικής επίθεσης και του εκφοβισμού του τερματοφύλακα Νάσου Αθανασίου, αλλά και τις προσπάθειες εκφοβισμού παικτών ακόμη και από την προθέρμανση, από “εύσωμους” συνοδούς του κ. Καλαϊτζίδη.

Με δεδομένο ότι το ματς είχε διαδικτυακή μετάδοση και όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσια θέα, έφεραν και τη σιωπηρή τιμωρία του Θανάση Τζήλου που “χαντακώθηκε” από την έκθεση του παρατηρητή.

Με δεδομένο ότι για το ματς δεν έχει προβλεφθεί ακόμη τηλεοπτική κάλυψη, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η επιλογή των Τζήλου-Παπαδημητρίου από την ΚΕΔ, δημιουργεί πολύ βαριά σκιά για ένα ντέρμπι δυο ιστορικότατων ομάδων.

Πηγή: FORZA

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις