Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο ΟΦΗ, 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Μια ακόμα νίκη του την τέταρτη σερί σε ισάριθμους αγώνες, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΟΦΗ, ο οποίος έστω και προσωρινά πλησίασε στους δύο βαθμούς τον τρίτο της βαθμολογίας Άρη.

Στα του ματς η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Θεσσαλονικείς, και μόλις στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 4΄, κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη σε πλασέ του Πάγκαλου.

Το τέρμα αυτό όπως ήταν φυσικό έδιωξε το όποιο πιθανό άγχος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά, κυριάρχησαν πλήρως στο ματς.

Αυτό είχε σαν συνέπεια στο διάστημα 18΄ – 19΄ οι Κρητικοί να κλειδώσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Ο Μάνος στο 18΄ έκανε το 2-0, ενώ στο 19΄ ο Μητρόπουλος από κοντά έκανε το 3-0. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το συγκεκριμένο σκορ θα ήταν και το τελικό του ημιχρόνου, ο Πάγκαλος στο 42΄ με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 4-0, το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 47΄ με την κεφαλιά του Φελίπε να αποκρούεται από τον Στρέζο. Η απάντηση από πλευράς ΟΦΗ, ήρθε στο 50΄ με το σουτ του Μάνου να αποκρούεται σε κόρνερ.  

Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια να μην δημιουργηθεί κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 93΄ όπου το σουτ του Χατζή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Στρέζο, ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Βρεττού μπλοκαρίστηκε από τον Γουναρίδη, με το συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.  

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί (85’ Βρεττός), Νάστος, Μητρόπουλος (64’ Χίσι), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ (71’ Μπουρσέλης), Μάνος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης (64’ Γκέκας), Κουκόλης, Τάι (46’ Μέρντοβιτς), Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (70’ Γκέσιος), Φίλιπε.

Βαθμολογία

1.Απόλλων Σμύρνης 62

2.Λαμία 59

3.Άρης 53

4.ΟΦΗ 51

5.Τρίκαλα 46

6.Αγροτικός Αστέρας 37

7.Σπάρτη 36

8.Πανσερραϊκός 33

9.Παναιγιάλειος 30

10.Αναγέννηση Καρδίτσας 28

11.Χανιά 27

12.Κισσαμικός 26

13. Αχαρναϊκός 26

14..Καλλιθέα 21

15.Αιγινιακός 21

16.Καλλονή 19

17.Πανελευσινιακός 14

18.Πανθρακικός -6

 

Θέσεις 1-2:Άνοδος

15-18: Υποβιβασμός

 

Κυριακή (9/4)

Απόλλων Σμύρνης – Κισσαμικός

Άρης – Καλλιθέα

Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός

Καλλονή – Αιγινιακός

Λαμία – Παναιγιάλειος

Πανελευσινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τρίκαλα – Σπάρτη

Χανιά – Πανθρακικός 3-0 α.α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις