Καλύτερη η Νίκη, 73-80 τον Γ.Σ.Βόλου στα πλέι-οφ

Η Νίκη ήταν η νικήτρια του τοπικού ντέρμπι των πλέι-οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού επιβλήθηκε του Γ.Σ.Βόλου με 73-80. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ έφτασαν να προηγηθούν στο ημίχρονο μέχρι και με 14 πόντους διαφορά.
Ο Γ.Σ.Βόλου πλήρωσε ακριβά την πολύ κακή άμυνα του α’ ημιχρόνου, στο οποίο δέχτηκε 46 πόντους, εκ των οποίων ο Μπόγδανος σημείωσε τους 19. Στο β’…

…μέρος, οι γηπεδούχοι, αν και βελτίωσαν σημαντικά την απόδοσή τους και «ροκάνισαν» τη διαφορά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στα 30” πριν τη λήξη στους τρεις πόντους (73-76), χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια, αφού η Νίκη και πάλι βρήκε διεξόδους κι έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Η Νίκη, ειδικά στο α’ μέρος έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, έχοντας πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Στην επανάληψη, ο Γυμναστικός, αν και περιόρισε τον Μπόγδανο, δεν κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, αφού οι Διγενής, Τσώλης και Παπούλιας, συνέχισαν να σκοράρουν.
Γενικά έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος».
Καλύτεροι των νικητών οι Μπόγδανος (α’ μέρος), Διγενής, Τσώλης, Παπούλιας και Τσαβές, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τσαπραίλης και Καλογερόπουλος.
Διαιτητές: Τζαφλέρης, Παργιανόπουλος
Δεκάλεπτα: 19-21, 32-46, 54-65, 73-80
ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κωστούλας 8 (1), Καλογερόπουλος 11 (1), Τσαπραίλης 11 (1), Ζήσης 7 (1), Σουλιώτης 6 (2), Χριστομάνος 5, Παυλόπουλος 4, Τσίρος, Κουρουπάκης, Ντάκης 2, Ζαρογιάννης 19
ΝΙΚΗ (Πρέκας): Τζίνης 2, Κοντογιάννης, Γεωργαντάς, Παπούλιας 19, Γιωτόπουλος 3 (1), Μπόγδανος 22 (4), Τσαβές 10, Βλίτσιος 2, Τσώλης 14 (2), Διγενής 10, Μαυροφώτης 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις