Χωρίς τέσσερις βασικούς ο Ρήγας με Τηλυκράτη (pregame)

Στη Λευκάδα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη αγωνίζεται σήμερα Κυριακή ο Ρήγα Φεραίος, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Για τους «κυανόλευκους» το σημερινό παιχνίδι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν μια δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα εντός έδρας, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως ο Ρήγας θα αγωνιστεί χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες, λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα Κυριακή αυθημερόν για τη Λευκάδα, με τον Λάκη Μπακάλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σέττου, πρώτου σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς και στους Νίκο Βουραζέρη, Κώστα Κιπτίου και Κέβιν Χίσα. Όλοι τους έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα μείνουν εκτός αποστολής.
Ο τεχνικός του Ρήγα θα πάρει μαζί του τέσσερις νεαρούς, 15χρονους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν το νέο… αίμα της ομάδας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Στέλιο Τσιότρα και τους νεαρούς Δημήτρη Κουσκουρίδα, Αντώνη Αραμπατζή και Λεονί Χότζα.
Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Ρήγα για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη είναι οι εξής: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Σπαθής, Χάρης Ράπτης, Χρήστος Λάμπρου, Αντώνης Αραμπατζής, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Καναβός, Λεονί Χότζα, Ηλίας Γκίκας, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Θεόδωρος Μπομπότης.
*Ο κ. Κωνσταντίνος Διώτης από την ΕΠΣ Ευρυτανίας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του Ρήγα με τον Τηλυκράτη. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Κουτρουμάνος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Θωμάς Βαλλιάνος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις