Να επιστρέψει στις νίκες με Πιερικό (pregame)

Με στόχο την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα και την κατάκτηση των τριών βαθμών, θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στον Πιερικό, την Κυριακή (09/04) στις 16:00, στο «Π. Μαγουλάς». Μπορεί τα τρία ανεπιτυχή τελευταία αποτελέσματα να την εκτροχίασαν από τον στόχο της ανόδου, όμως το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου είναι αποφασισμένο να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας μία νέα αρχή με το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης.

Στην προσπάθεια αυτή ο κυανόλευκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις τιμωρημένους, Βέργο, Γαρυφαλλόπουλο και Παρασκευαΐδη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Ξηροφώτος εξέφρασε την πρόθεση να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια και να δείξουν την αξία τους ενόψει και της αξιολόγησης που θα καταθέσει ο ίδιος στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ο πρώτος που φαίνεται πως θα πάρει την ευκαιρία του είναι ο Αλέξανδρος Τσιανάκας, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου και συμμετέχει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να πάρει θέση δίπλα στον Μπάμπη Πετράκο.

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει ο Πιερικός

Ο Πιερικός έχοντας κερδίσει τον Διαγόρα Σεβαστής την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του κόντρα στη Νίκη. Ο Μιχάλης Ζιώγας δε θα έχει στη διάθεση του τον Κολομπάκη που συμπλήρωσε κάρτες ενώ επιστρέφουν οι Καρτσαμπάς και Συμεωνίδης.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το παιχνίδι ο Λαρισαίος προπονητής είπε: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς και στο παιχνίδι της Ν. Ιωνίας. Πρόκειται σίγουρα για μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νίκη αλλά κι εμείς έχουμε και θα αντιτάξουμε για ακόμα μια φορά τις δικές μας δυνάμεις, που είναι η διάθεση, η αγωνιστικότητα και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών».

«Ο Πιερικός ίσως να στερείται εμπειριών και είναι γνωστό αυτό λόγω της νεανικότητας που χαρακτηρίζει το ρόστερ του, είναι γνωστό όμως και το ότι χτίζει κάτι σοβαρό και άξιο αναφοράς για το μέλλον. Υπάρχει πλέον αγωνιστική σταθερότητα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας με ελάχιστες εξαιρέσεις λόγω απειρίας και κακιάς ημέρας κάποιων ποδοσφαιριστών μας, αλλά υπάρχει και ένας αριθμός ποδοσφαιριστών, νεαρών και κατά πολύ μεγάλη πλειοψηφία γηγενών, επάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί μια προσπάθεια με μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον» κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο pieriasport.

Την αποστολή για το Βόλο απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σοϊλεμέζογλου, Σαραηλίδης, Γελαδάρης, Παράς, Γαλανόπουλος, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Μπαρούτας, Γκιόσα, Καρτσαμπάς, Λούγκος, Συμεωνίδης, Τσιώμης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοκονόζι, Μάρκος, Σεχολάρι.

Διαιτητές

Το παιχνίδι της Νίκης με τον Πιερικό θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ακρίβο από την ΕΠΣ Λάρισας και Γεώργιο Πατέτσο, επίσης από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Θεόφιλος Φωτιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο κ. Μπεκιάρης «σφύριξε» πρόσφατα τον αγώνα Νίκη Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις